• Djogzs
  • Djogzs
  • Djogzs
  • Djogzs

İNTERNET'İM EVİMİN İÇERİSİNDE ÇEKMİYOR NE YAPMALIYIM ?

Merhaba arkadaşlar bugünkü yazımda neden internet modemim (Yan odada çekmiyor ?, Alt kattan giremiyorum , Dublex evimde çatı katında giremiyorum eve .) gibi sorunlardan şikayet ediyorsanız bunlara çözüm bulmak için yardımcı olmaya çalışacağım. 

    Biliyorsunuz ki internet alacağımız zaman (TTnet,Superonline) olsun kimi kampanyalarında ücretsiz modem vermekte yeni abone olanlara. Bu modemler ücretsiz oldukları için dışarıda satılan (200-500 TL) arası değişen modemler kadar kaliteli olmayabiliyor. Peki ben internetimi üst kat yada diğer odalarda kullanamayacak mıyım ? Tabikide kullanabileceksiniz ama nasıl ? Alt tarafta bulunan cihazlarla birlikte siz modemin çekim gücünü artırıp çok rahatlıkla evinizim tüm köşelerinde interneti kesintisiz bir keyifli hale dönüştürebileceksiniz !

                                                                          1-) Wireless Access Point 



Bu cihaz ne işe yarar diyecek olanlarınız olacaktır mutlaka . Cihaz internet modememize bir port girişi aracılığı ile kablolu bir bağlantı yapılacaktır. Daha sonrasında Access Point cihazımızı gerekli cd aracılığı ile bilgisayarımıza tanıttıktan sonra kablolu yada kablosuz isteğinize kalmış ve çekim gücünüzü artırmış bir şekilde bağlanabileceksiniz.

                                                                               2-) TTnet Multi Wifi



Bu cihaz TTnet kendi abonesine sunmuş olduğu çekim gücünü artıran bir modemdir. Kurulumu otomatik olup kullanımı çok basittir. Sizde internetim çekmiyor diye şikayet ediyorsanız üstelik ttnet abonesi iseniz tam size göre bir cihazdır. Fiyatlandırma şekli abonesinin taahhütüne ek olarak 12 ayda 10 TL - 24 ayda 5 TL taksitle alabilirsiniz. Şöyle bir güzel yanıda var eğerki isteğinizi karşılamazsa 14 gün içerisinde geri iade hakkınıza sahipsiniz . 

Nasıl alacağım ?



Satışı sadece müşteri hizmetleri tarafından yapılmakta (4440375) aradığınız taktirde kapınıza kargo ile gönderilecektir. 


Not : Konu hakkında aklınıza takılan olursa yorumda belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Sonraki yazımızda görüşmek üzere hoşçakalın 

Related Posts

4 yorum:

  1. Açıkçası bende bu problemi yaşıyordum uzun süredir, telefonumda kullandığım Turkcell Bedava İnternet Paketi  yazısını okuyup aldığım bedava internet bile daha iyi iş görüyor.

    YanıtlaSil
  2. İyi günler, Josef Lewis, bireylere, şirketlere ve devlet kuruluşlarına% 2'lik düşük bir faiz oranıyla kredi veren bir özel borç veren. Ödeme yapmak için ödeme yapan bir sürü aile ve mali yükümlülüklerini yerine getiremeyen başkaları olduğunu biliyoruz ve bu nedenle mali restorasyon için buradayız.

    İş Planlama, Ticari ve Geliştirme Finansmanı, Gayrimenkuller ve Konut Kredileri, Borç Konsolidasyon Kredileri, İşletme Kredileri, Özel Krediler, Ev Refinansmanı, Otel Kredileri, Öğrenci Kredileri vb. Gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Bir kredi ile ilgilenen ve dolandırıcılıktan uzak olması halinde ..

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Metin / Çağrı: +1 (603) 786-7565 teşekkürler



    YanıtlaSil