• Djogzs
  • Djogzs
  • Djogzs
  • Djogzs

TTNET NAKİL NASIL YAPILIR ?




Arkadaşlar merhabalar bugünkü yazımızda TTNET interneti olan aboneler nasıl nakil yapabilir ondan bahsedeceğim ;

01,01,2014 tarihinden önce nakil işlemi 4440375 TTNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ numarasından yapılıyordu ve bu nakil işlemi bazen aylar sürebiliyordu. Yeni yılla birlikte artık nakil işlemi sadece Türk Telekom ve TTnet bayilerinden ya da bölgenize bağlı olan Genel Müdürlükten nakil işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Nakil Süreci ?

Nakil için gittiğimiz gün gerekli evraklara imzalarımızı attık. Daha sonrasında yetkili kişinin evrağı işleme koymasını beklemekteyiz. İşleme koyduğu günden itibaren 2-15 iş günü içerisinde istemiş olduğunuz adrese nakliniz yapılır.

Nakil Ücreti ?

Hattımızı nakil ettirdik peki ne kadar ücret gelecek faturamıza ? Diğer kurumlar gibi 50-150 TL arasında değişen fahiş fiyatlar almaz . Bir defaya mahsus sadece 15 TL nakil ücreti vardır.

NOT: Nakil yapılacağı gün mutlaka evde 1 kişi bulunmalı. Yoksa nakil süreciniz uzayabilir.

Sormak istediğiniz sorular varsa bu bölüm altında yorum atabilirsiniz ! 

Related Posts

21 yorum:

  1. Merhaba. Hatay daki internetimi ankaraya nakil ettrmek istiyorum. Nakil işlemlerimi ankaradan yapabilir miyim? Hataydan mı yapmam gerekiyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi günler, Josef Lewis, bireylere, şirketlere ve devlet kuruluşlarına% 2'lik düşük bir faiz oranıyla kredi veren bir özel borç veren. Ödeme yapmak için ödeme yapan bir sürü aile ve mali yükümlülüklerini yerine getiremeyen başkaları olduğunu biliyoruz ve bu nedenle mali restorasyon için buradayız.

      İş Planlama, Ticari ve Geliştirme Finansmanı, Gayrimenkuller ve Konut Kredileri, Borç Konsolidasyon Kredileri, İşletme Kredileri, Özel Krediler, Ev Refinansmanı, Otel Kredileri, Öğrenci Kredileri vb. Gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Bir kredi ile ilgilenen ve dolandırıcılıktan uzak olması halinde ..

      Email: progresiveloan@yahoo.com
      Metin / Çağrı: +1 (603) 786-7565 teşekkürler


      Sil
  2. Merhabalar ;

    İnternet nakil işlemlerinizi isterseniz çağrı merkezi yoluyla (4440375) , isterseniz gittiğiniz herhangi bir ildeki yakınınızdaki TTNETBAYİ'den yapabilirsiniz.

    İyi günler yeni sorularınızla bekleriz.

    YanıtlaSil
  3. Modem vs.onlar tarafından tekrar karşılanıyor mu ? Yoksa biz modemi bulundurmak zorunda mıyız?

    YanıtlaSil
  4. Modem vs.onlar tarafından tekrar karşılanıyor mu ? Yoksa biz modemi bulundurmak zorunda mıyız?

    YanıtlaSil
  5. Do you have english languge service?

    YanıtlaSil
  6. Do you have english languge service?

    YanıtlaSil
  7. Nakil icin sure onemlimi su anki aldugum adresten baska bir adrese 3 ayligina alicam 3 ay sonra ayni adrese geri donecek vi sıkıntı olur mu ?

    YanıtlaSil
  8. ttnetten hizmet aqlmak imkansız 20 gündür nakil için muhatap bulamıyorm

    YanıtlaSil
  9. internettwn nakil islemioluyormu

    YanıtlaSil
  10. internettwn nakil islemioluyormu

    YanıtlaSil
  11. 48 gündür TTNET lanet olası nakil işlemini yapmadı. Allah belâlarını versin. Muhattap yok cevap yok sebep yok çözüm yok paramla rezillik bu. Asıl rezil olan bu kurum.Kesinlikle almayın. Türk net superonline vodafone ne alırsanız alın TTNET ten uzak durun.

    YanıtlaSil
  12. Açıkçası bende bu problemi yaşıyordum uzun süredir, telefonumda kullandığım Turkcell Bedava İnternet Paketi  yazısını okuyup aldığım bedava internet bile daha iyi iş görüyor.

    YanıtlaSil
  13. TTNet çok lanet muatap bulamıyorsunuz müşteri hizmetleri temsilcisi ni arıyorsunuz çözüm yok

    YanıtlaSil
  14. Merhaba ben üç ayligina internetimi baska bir adrese tasimak istiorum geri ayni adresime alirken sorun olur mu ?ücret ne kadar olur?

    YanıtlaSil
  15. Açıkçası bende bu problemi yaşıyordum uzun süredir, telefonumda kullandığım Turkcell Bedava İnternet Paketi yazısını okuyup aldığım bedava internet bile daha iyi iş görüyor.

    YanıtlaSil
  16. TEşekkürler, faydalı bir yazı işime yaradı

    YanıtlaSil
  17. Benim evime bağlantı yaptılar üç yıldır kullanıyorum ama sadece modemin olduğu odada verim alıyorum diğer odalarda WiFi çekmiyor defalarca telefon görüşmesi yaptım şikayetimi anlattım en kısa zamanda çözüme ulaştıracağız diyorlar ama3yıldırgelen olmadı bende nakil için müracaat etmemmi gerekiyor bağlantı hatasını bulmak için

    YanıtlaSil
  18. Benim evde uzun süredir internet kesildi Benda kısa bir araştırmadan sonra Turkcell Bedava internet  kampanyalarını kullanarak hediyelerle internete girmeye başladım.

    YanıtlaSil
  19. INSTANT AFFORDABLE PERSONAL/BUSINESS/HOME/INVESTMENT LOAN OFFER WITHOUT COST/STRESS CONTACT US TODAY VIA Whatsapp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    We are financial consultants providing reliable loans to individuals and funding for business, home and projects start up. Are you tired of seeking loans or are you in any financial mess. Do you have a low credit score, and you will find it difficult to get loans from banks and other financial institutions? then worry no more for we are the solution to your financial misfortune. we offer all types of loan ranging from $5,000.00 to $533,000,000.00USD with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 35 years to pay back the loan secure and unsecured. Are you losing sleep at nights worrying how to get a Legit Loan Lender? Contact us via Whatsapp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    Share this to help a soul right now, Thanks

    YanıtlaSil
  20. ANINDA UYGUN FİYATLI KİŞİSEL / İŞLETME / EV / YATIRIM KREDİSİ TEKLİFİ MALİYET / STRES OLMADAN BUGÜN BİZE ULAŞIN Arayın / Mesaj Gönderin +1(415)630-7138 Whatsapp +19292227023 E-posta drbenjaminfinance@gmail.com

    Bireylere güvenilir krediler sağlayan ve iş, ev ve projeler için finansman sağlayan finansal danışmanlarız. Kredi aramaktan bıktınız mı veya herhangi bir mali karmaşa içinde misiniz? Kredi puanınız düşük mü ve bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından kredi almakta zorlanıyorsunuz? o zaman endişelenmenize gerek yok, çünkü finansal talihsizliğinizin çözümü biziz. Krediyi güvenli ve teminatsız olarak geri ödemek için% 2'lik düşük faiz oranı ve 1 ila 35 yıllık kredi süresi ile 5.000,00 ABD Doları ile 533.000.000,00 ABD Doları arasında değişen her türlü krediyi sunuyoruz. Geceleri Yasal Kredi Borç Vereni nasıl alacağınız konusunda endişelenerek uykunuzu mu kaçırıyorsunuz? Bize Çağrı / Mesaj yoluyla ulaşın +1(415)630-7138 E-posta drbenjaminfinance@gmail.com

    Krediniz kötü mü? Faturaları ödemek için paraya ihtiyacınız var mı? Evinizi satın almak, yeniden finanse etmek veya yenilemek için krediye mi ihtiyacınız var? Yeni bir iş kurmak gerekli mi? Yetersiz finansman nedeniyle bitmemiş bir projeniz mi var? Size fayda sağlayacak herhangi bir uzmanlığa yatırım yapmak için paraya ihtiyacınız var mı? DR.BENJAMIN FINANCIER LOANS, aşağıdakileri içeren mükemmel profesyonel finansal hizmetler sunmayı amaçlamaktadır.

    * Kişisel kredi * İşletme kredisi
    * Ev kredisi * Çiftlik Kredisi
    * Eğitim kredisi * Borç konsolidasyon kredisi
    * Kamyon Kredisi * Araç Kredisi
    * Rafineri Kredisi
    * Ekipman Kredisi
    * Otel Kredisi
    * Yeniden Finansman Kredisi

    Saygılarımla
    Benjamin Scarlett Owen
    Whatsapp +19292227023
    +1(415)630-7138 numaralı telefonu arayın / SMS gönderin
    NOT: KREDİ PUANINIZ ARASINDA BUGÜN ANINDA KREDİ ONAYINIZI% 100 GARANTİLİ ALIN. drbenjaminfinance@gmail.com

    YanıtlaSil