• Djogzs
  • Djogzs
  • Djogzs
  • Djogzs

TTNET NE KADAR İNTERNET KOTAM KALDIĞINI NASIL ÖĞRENİRİM ?

Merhaba arkadaşlar ;

TTNET sınırlı internet yani kotalı (4 GB, 6 GB , 12 GB vb.) ne kadar kullanım miktarı kaldığınızı merak ediyorsanız ; Ttnet'in ana sayfasında yer alan akıllı çubuk adlı uygulamayı indirip anlık olarak kotanızı takip edebilirsiniz. Bunun yanında son 3 aya ait fatura bilgilerinizede ulaşabilirsiniz.

Bir başka kontrol etme yöntemi : Gittiğiniz herhangi bir TTNET satış noktasına bilgilerinizi vererek oradan da öğrenebilirsiniz. Personele söyleyiniz size gerekli bilgileri verecektir.


Related Posts

3 yorum:

  1. En iyisi direk müşteri hizmetlerini aramak sanırım.

    YanıtlaSil
  2. TTNET Türk Telekom'a bağlı olan bir servistir. Ülkemizde birçok kişi Türk Telekom servis sağlayıcısını tercih etmektedir. Güzel haber ve kampanya için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. İyi günler, Josef Lewis, bireylere, şirketlere ve devlet kuruluşlarına% 2'lik düşük bir faiz oranıyla kredi veren bir özel borç veren. Ödeme yapmak için ödeme yapan bir sürü aile ve mali yükümlülüklerini yerine getiremeyen başkaları olduğunu biliyoruz ve bu nedenle mali restorasyon için buradayız.

    İş Planlama, Ticari ve Geliştirme Finansmanı, Gayrimenkuller ve Konut Kredileri, Borç Konsolidasyon Kredileri, İşletme Kredileri, Özel Krediler, Ev Refinansmanı, Otel Kredileri, Öğrenci Kredileri vb. Gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Bir kredi ile ilgilenen ve dolandırıcılıktan uzak olması halinde ..

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Metin / Çağrı: +1 (603) 786-7565 teşekkürler


    YanıtlaSil