• Djogzs
  • Djogzs
  • Djogzs
  • Djogzs

TİVİBU NEDİR ? HANGİ ÖZELLİKLERE SAHİPTİR ?




Merhaba arkadaşlar bugünkü yazımızda tivibu'yu ele alacağım. Tivibu nedir , diğer televizyon platformlarından farkı nedir ?

Tivibu hiç bir çanak , anten gibi araçlara gerek kalmadan direk internet üzerinden yayınlarını alan bir televizyon şeklidir. Gerekli olan tek şey Tivibu cihazı, kumandası ve televizyonunuzun uygunluğuna göre (HDMI ya da SCARD) giriş kablosu. Tivibu cihazımızın arkasından ethernet kablosu yardımı ile modemin port çıkışına bağlanılarak yayınlar elde edilir.

Şöyle bir durumda vardır öncelikle heryerde tivibu alt yapısı yoktur. Bu yüzden önce isterseniz TTNET müşteri hizmetleri (4440375)'ten arayıp alt yapınızın uygun olup olmadığını kontrol ettirebilirsiniz ya da yakınınızdaki herhangi bir TTNET şubelerindende bu kontrolü sağlayabilirsiniz.

HD olarak tivibu'yu kullanmak isterseniz paket fiyatına sadece +2 TL ücret ödeyerek yayınlarınızı HD olarakta izleyebilme olanağına sahip olmuş olursunuz.

Peki şu soruyu sorduğunuzu duyar gibiyim. Tivibu internet kotamdan yer mi ? Hayır kesinlikle tivibu internet kotanıza etki etmez.

Tivibunun en büyük özelliği ; Canlı yayınları 30 dakikaya kadar durdurup kaldığınız yerden izlemeye devam edebiliyorsunuz. Aynı şekilde mevcut yayın akışı 30 dakika boyunca geriye sarıp tekrar izleyebiliyorsunuz ve geçmişe yönelik 2 hafta bütün kanal listesinden kaçırdığınız programları tekrar izleyebiliyorsunuz.

Kanal listelerini bir sonraki yazımda yazacağım , sağlıcakla kalın takipte kalın...

Related Posts

0 yorum: