• Djogzs
  • Djogzs
  • Djogzs
  • Djogzs

TTNET VE SÜPER ONLİNE GÜNCEL ALINMASI GEREKEN KAMPANYALAR NELERDİR?



Arkadaşlar bugünkü yazımızda güncel olan kampanyaları ele almak istiyorum. Biliyorsunuz TTNET ve SÜPERONLİNE durmadan tatlı bir rekabet içerisindeler ama tabiki birini tercih etmeliyiz , peki hangisi şuan için daha uygun ?

TTNET ile başlayalım ;

Güncel olarak hızı keşfet kampanyası adı ile piyasaya giren TTNET  fibernet ve hipernet satış rakamları olarak 

35 GB akn noktası ile : İlk yıl 39.90 , ikinci yıl 59,90 sabit fiyatlarıyla karşımıza çıkıyor. Eğer AKN(adil kullanım noktası) az diyenler için aşağıdaki fiyat uygun olacaktır.

75 GB akn noktası ile : İlk yıl 49.90 , ikinci yıl 61.90 sabit fiyatı hızını hemen kaybetmemek isteyenler için gayet uygun bir kampanya.

not: 31 temmuz son gün !

SÜPERONLİNE ;



Süperonline güncel kampanyası dikkatimizi çekiyor burada . Abonesine 3 ay ücretsiz olarak internet hizmetini sunuyor fakat buna karşılık 27 ay taahhüt istiyor(şahsi görüşürüm biraz uzun bir taahhüt) . Buna karşılık size telefonsuz olarak geri kalan 24 ay'ı 59 TL AKN : 75 GB'dan sunmakta.

not: 31 ağustos son gün !

Görülen o ki fiyatlar birbirine yakın .

Tavsiye : Bana sınırsız olsun fazla para ödemeyeyim diyenler için TTNET 35GB AKN sınırsız interneti tercih edilebilir yada alt yapınızda TTNET fiber alt yapısı yok ise 3 ay ücretsiz 59 tl sabit fiyat süperonline gayet uygun bir fiyat. Modem ve telefon olmayan aboneler için güzel bir kampanya. Hepimize nice Fiber hızlar :)

 

Related Posts

0 yorum: